Rijlessen

Paardrijlessen in Burgum doe je bij de Mennomaneezje

Wij geven paardrijlessen aan kinderen en  volwassenen. Er zijn in totaal 21 paarden en pony’s. Een aantal hiervan zijn zeer geschikt voor de beginnende ruiter, maar er zijn ook hele leuke paarden en pony’s voor de meer ervaren ruiters. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs.

Lesinformatie
Vanaf 6 jaar kun je bij ons terecht om te leren paardrijden. Voor de beginnende ruiter bieden wij het starterspakket. Na dit pakket kun je direct doorstromen naar de reguliere groepslessen. Wanneer je al ervaring hebt kun je meteen doorstromen naar de groepslessen. Door middel van een proefles plaatsen wij je in een geschikte groep. Wij gaan uit van een lidmaatschap per kwartaal, de zogenoemde kwartaalkaart. Een kwartaalkaart bestaat uit 13 lessen.

Je kan je opgeven door middel van het invullen van de lesovereenkomst. Deze kun je inleveren bij de manegehouder of opsturen via de mail naar: info@mennoruif.nl.

Tenminste twee weken voor het begin van elk nieuw kwartaal kunt u uw lidmaatschap opzeggen via info@mennoruif.nl.

De lessen worden op de volgende tijden gegeven:

Maandag: 15:15 – 19:00
Dinsdag: 15:00 – 19:00
Woensdag & Donderdag: 09:00 – 10:00
 Woensdag: 14:30 – 19:00
Donderdag: 15:15 – 19:00
Vrijdag: 15:15 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00

Inhaallessen zijn helaas niet meer mogelijk. Graag ontvangen wij bij afwezigheid minimaal 24 uur van te voren een afmelding. Op deze manier kunnen wij bij de lesindeling rekening houden met de afwezigheid van de ruiter.

Indien je nog vragen hebt kun je altijd bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek waarin wij graag al jouw vragen proberen te beantwoorden.