Activiteiten

Naast de gewone paardrijlessen bieden wij ook extra activiteiten. In vakanties worden er regelmatig specifieke lessen of clinics gegeven. Hou daarom de website in de gaten voor meer informatie.

Ben je op zoek naar een activiteit die hier niet beschreven staat? Vraag gerust naar de mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk bij de Mennomaneezje.

Kinderfeestje
Jarig? Vier je feestje tussen de paarden van de Mennomaneezje. De kinderen zijn zo’n anderhalf uur bezig met de pony’s inclusief een uur les, ieder op een eigen pony, eventueel met een meeloper. Na afloop krijgen de kinderen patat met een snack, drinken en als afsluiting een ijsje. Dit alles voor maar €12,50 per kind. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@mennoruif.nl.

Schoolgroepen
Wil je eens een andere sport beoefenen tijdens je gymnastiekles? Bij de Mennomaneezje kan het allemaal. Een leuke afwisseling om eens iets anders te doen dan die saaie toestellen en het altijd voorkomende voetbal. Nu is het tijd voor de meiden om eens te laten zien waar zij goed in zijn. Een absolute uitdaging voor de jongens, want wie durft? Een spectaculaire gymles die een ieder lang zal bij blijven. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mailen naar info@mennoruif.nl.

Pony-dagen
Elke eerste twee weken van de zomervakantie bieden wij pony-dagen. Je brengt een hele dag door tussen de paarden en pony’s. Elk jaar met een nieuw programma met leuke en leerzame activiteiten allemaal in het teken van het paard. De kosten zijn €50,- per persoon incl. eten en drinken.